vrijdag 13 maart 2015

Districtmanager SNS bij SNS Bank



Bij SNS hebben we geen kantoren, maar winkels.


Bij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. Geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.

We zoeken een Manager SNS voor de winkels Gouda, Breda, Almelo & Lelystad die met veel visie en daadkracht aan deze missie bij wil dragen

Districtmanager SNS



Wat ga je doen?
Als Manager Winkels zorg je voor een grote lokale betrokkenheid en een optimale klanttevredenheid voor de SNS Winkels in jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van commerciële doelstellingen en een positief financieel resultaat. Je geeft op een coachende en inspirerende wijze leiding aan de Financieel Adviseur en Verkoopadviseurs en ziet toe op de integrale kwaliteitsborging, zowel met betrekking tot de klant als de zorgplicht en toezichthouders. Daarnaast geef je zelf ook financieel advies aan klanten op het vlak van betalen, sparen, verzekeren en hypotheken. Je bouwt een goede relatie op met klanten en genereert nieuwe klanten.

Het werken als Manager bij SNS is echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal te maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat wij van jou vragen?
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Relevante commerciële werkervaring binnen financiële adviesomgeving
  • Tenminste 3 jaar ervaring in het aansturen van een team
  • In ieder geval in het bezit van de diploma’s WFT Basis & Hypothecair Krediet
  • Bereidheid om WFT Schade Particulier, WFT Vermogen op korte termijn te behalen
  • Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) (of bereid om dit diploma snel te behalen)
  • Je woont in de regio Almelo/Hengelo Ov./Oldenzaal of Hardenberg en hebt daar een stevig netwerk

Wat bieden wij?
Heel concreet: je bent als het ware een ondernemer in loondienst. Het is een vrije maar drukke baan, waarbij je zelf je agenda indeelt, veel op pad bent, veel ontwikkelingsmogelijkheden hebt en werkt met prettige collega’s.

We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?

Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je ideeën en verleg grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.

Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres, want samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. Klik op ‘Solliciteren”, vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons in je sollicitatiebrief wat “normaal bankieren” voor jou betekent. We nemen dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met: Caroline van Oppen, Senior Recruiter a.i., 06 – 12 35 97 03.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten