donderdag 5 maart 2015

Country Manager bij Balance B.V.



Voor een internationale franchiseorganisatie die momenteel een onstuimige groei door maakt zoeken wij een:

Country Manager



“ondernemer en bruggenbouwer”


Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende “food” franchiseorganisatie actief in diverse Europese landen. In Nederland maken zij momenteel een onstuimige groei door waarbij veel van de organisatie wordt gevraagd. Intern groeit de organisatie en het aantal franchisenemers ook. Er moet steeds professioneler gewerkt worden; immers men ontgroeit de pioniersfase in hoog tempo. De organisatie bevindt zich echter in een zeer professioneel krachtenveld wat veel vraagt van de kwaliteit van de interne bedrijfsvoering. Om de organisatie naar een volgende fase te leiden zijn wij op zoek naar een sterke Country Manager.

Over de functie
Als Country Manager ben je gewend te acteren in een complex krachtenveld en voel je deze feilloos aan. Je weet wanneer je moet schakelen en gas moet geven, maar ook wanneer je even afstand moet houden. Je vertaalt visie naar beleid en je tweede natuur is ook deze te implementeren en werkend te maken. Kort om, je neemt verantwoordelijkheid en gaat voor resultaat. Je begeleid/coacht beginnende franchisenemers en managers van “shops” in eigen beheer. Tevens laat je de interne organisatie haar volgende stap maken om de groei-ambities te verwezenlijken. Zeer belangrijk voor deze positie is je bekendheid met het spanningsveld tussen de frivoolheid van een start-up en het bewegen in een corporate krachtenveld (opdrachtgevers/samenwerkingspartners).

Jouw profiel
  • Je hebt een bewezen track record bij start-ups;
  • aantoonbare (succesvolle) ervaring met het onderhandelingen met grote corporates (= must!!);
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • leiderschapskwaliteiten maar bovenal teamplayer;
  • coach;
  • per direct beschikbaar.

Dit betreft een interim opdracht voor 6-12 maanden.

Wij bieden
Werken bij Balance betekent dat je wordt opgenomen in een groot netwerk van professionals die houden van afwisseling. Wij halen voor jou de meest interessante opdrachten uit de markt. En we zijn gul met het delen van onze kennis en ervaring. Ambitie wordt gewaardeerd, initiatief beloond. Met opleidingen, expertbijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeltrajecten. En vanzelfsprekend met goede arbeidsvoorwaarden.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 17 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Contact
Meer weten? Neem contact op met Marit van Aken via telefoonnummer 06-51318656.

Solliciteren
Per e-mail kun je reageren door jouw CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer BA723079 achter te laten via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten